Jennifer Aniston doet het in bikini

Jennifer Aniston was op vakantie in Mexico en natuurlijk zijn daar foto's van gemaakt van haar

Zoals elk jaar gaat Jennifer Aniston genieten van de Mexicaanse zon.

Posted by supper klassic | op 08:58 | 0 reacties

Shakira in een heel kort strak jurkje tijdens de Bambi Awards

Shakira had zoiets van "ik heb er de benen en het lichaam voor, laten we daar dit hele korte strakje jurkje eens omheen gooien".
Shakira sexy kort jurkje
Shakira sexy kort jurkje
Shakira sexy kort jurkje
Shakira sexy kort jurkje
Shakira sexy kort jurkje
Shakira sexy kort jurkje
Shakira sexy kort jurkje
Shakira sexy kort jurkje
Shakira sexy kort jurkje
Shakira sexy kort jurkje
Shakira sexy kort jurkje
Shakira sexy kort jurkje

Posted by supper klassic | op 08:45 | 0 reacties

intertette alison angel

Blond bimbotje Alison Angel gaat over het algemeen net iets verder dan het gemiddelde webcam sletje. Niet dat zo mannelijke organan in zich zelf laat verdwijnen maar wel de plastic variant er van.

 

Posted by supper klassic | op 06:28 | 0 reacties

Saar Koningsberger foto's


We hebben hier hier een mooie video gemaakt van allemaal foto's van Saar Koningsberger, de tmf vj. Allemaal sexy foto's bij elkaar verzameld en 1 video van gemaakt, kijk snel.

Posted by supper klassic | op 06:13 | 0 reacties

9 van de meest rare fietsen ooit gemaakt

Je hebt dus fietsen en ‘fietsen’. Hoe komt het dat Nederlanders superveel fietsen, maar niet zo crea-bea zijn met fiets-Pimps? Misschien omdat ze altijd gestolen worden. Dessalniettemin hier 9 van de gekste fietsen ooit gemaakt. Van de eerste vraag ik me direct af of dit ook echt rijdt, maar het zit vast heel lekker.

Posted by supper klassic | op 02:02 | 0 reacties

Goois Meisje Pauline in de Playboy

Wij hebben de foto’s! ,Ik denk niet gelijk aan vieze mannen, maar ik gun het ze,” zegt Pauline als ze de cover van de nieuwe Playboy toont aan de pers.

Pauline Wingelaar staat op de foto’s afgebeeld als een naakte tennisbabe. Pauline reisde af naar Spanje voor de pikante fotoreportage. ,,Op een gegeven moment zet je de knop om en ga je ervoor. Ik werd betaald immers!,” aldus de blonde realityster.

Mede mogelijk gemaakt door Shownieuwtje.nl

Goois Meisje Pauline Wingelaar in Playboy 2

Goois Meisje Pauline Wingelaar in Playboy 3

Goois Meisje Pauline Wingelaar in Playboy 4

Goois Meisje Pauline Wingelaar in Playboy 5

Goois Meisje Pauline Wingelaar in Playboy 6

Goois Meisje Pauline Wingelaar in Playboy 7

Goois Meisje Pauline Wingelaar in Playboy 8

En nog een filmpje:

Posted by supper klassic | op 01:54 | 0 reacties

Poolse vrouwen hebben de grootste borsten van Europa

POZNAN – Volgens een onderzoek onder 4500 lingeriewinkels in heel Europa, blijken de Poolse vrouwen de grootste borsten te hebben. Met een gemiddelde cupmaat van 75D (!) als meest verkochte BH, voeren de Poolse lingerieketens wat dat betreft de lijst aan. Wat ook opmerkelijk is te noemen, is dat het meest verkochte slipje in Polen een g-string is met maatje S. Dat houdt dus in dat een gemiddelde Poolse vrouw, een klein strak kontje heeft met een flinke boezem. Volgens veel mannen toch het ideale postuur.

Op de 2e plek belandde Zweden en als 3e land van Europa’s grootste borsten wordt Engeland vermeld.

Qua postuur doen de Zweedse dames zeker niet onder voor de Poolse dames. Het gemiddelde lingeriesetje wat in Zweden over de toonbank gaat is 80C en slipmaat S. In Engeland zijn de verhoudingen duidelijk anders. Met een gemiddelde cupmaat van 80C en een slipmaat L zien we duidelijk dat de Engelse bottom ietwat volumineuzer is dan het Scandinavische bipsje of een Poolse dupa.

Voor wie echt van grote borsten houdt kan men hier de Mooiste Poolse vrouwen met Grote Borsten vinden. Het is duidelijk dat dit soort prachtige dames het Poolse gemiddelde behoorlijk opkrikken. Iedereen heeft natuurlijk zo zijn eigen smaak. Borsten groot, klein, silicoon of gewoon, iedereen heeft een andere voorkeur. En dat is maar goed ook natuurlijk. Voor diegene die moeite hebben met het vinden van het juiste paar tieten bestaat de mogelijkheid om via sxsbase.com de juiste te vinden.

Posted by supper klassic | op 01:52 | 0 reacties

Poolse meid wint Playboy wedstrijd

LODZ – Blond, lange benen en grote borsten. Het zijn de eigenschappen van een typisch Playboy-model. In het Poolse plaatsje Lodz mochten jonge meiden tussen de 17 en 22 jaar zich laten keuren door een echte Playboy jury. Dit jaar was het thema “Barbie binnenshuis”. De sexy blondines kregen de opdracht mee om zichzelf thuis te fotograferen. Winnares was de net 18-jarige Natalia Romankowska die zeker met haar eerste foto (zie hieronder) indruk maakte.
Natalia Romankowksa 1Natalia Romankowsa 4Natalia Romankowksa 2Natalia Romankowksa 3

Posted by supper klassic | op 01:49 | 0 reacties

De mooiste billen van Polen

GDANSK – Ronde strakke billen waren er genoeg afgelopen zaterdagavond in discotheek La Dolce Vita in de Poolse kustplaats. Daar werden namelijk de verkiezingen gehouden van de Mooiste Billen van Polen. Trotse winnares was de 19-jarige Katarzyna (Kasia) Majewska.

De elegante slanke blondine won met haar knappe achterwerk buiten de prestigieuze titel ook maar liefst 2500 euro. Bovendien mocht ze de volgende morgen meteen haar billen laten fotograferen door de speciaal ingevlogen Turkse fotograaf Ahmet Boklircoglu. En wij presenteren natuurlijk de foto’s:

kasia 1billen 1kasia 2billen 2kasia 3billen 3

Posted by supper klassic | op 01:42 | 0 reacties

Famke Janssen is gewoon hot

Famke Janssen heeft geen sextape nodig of een tepel die per ongeluk uit haar bh floept om een nipple slip incident te creeren. Ze heeft geen naaktsessie nodig in de Playboy (mag wel hoor, die sextape ook trouwens) of moet melden dat ze een seksbom is. Famke Janssen hoeft alleen maar te winkelen.
Famke Janssen hot
Famke Janssen hot
Famke Janssen hot
Famke Janssen hot
Famke Janssen hot
Famke Janssen hot
Famke Janssen hot

Posted by supper klassic | op 01:39 | 0 reacties

Related Posts with Thumbnails